Levering tuinonderhoud op locatie

Groenblad Hoveniers geeft deze maand 15% korting op uw tuinonderhoud. Wij zijn aangesloten bij Hovenier-offerte.nl en ook daar zijn wij de goedkoopste. Wij streven er naar om  binnen 2 dagen u een offerte toe te sturen.

Groenblad hoveniers levert de bestelde planten op de locatie waar u wilt. Alle planten, heesters en bomen worden met de grootst mogelijke zorgvuldigheid verpakt en vervoerd.

Ook potgrond, en bemeste tuinaarde leveren wij tegen aantrekkelijke prijzen en leveren wij aan huis. Ook voor verschillende soorten boomschors kunt u bij Groenblad hoveniers Leiden terecht. Met boomschors kunt u mooie borders creëren wat tegelijkertijd ook het onkruid tegen houd. Ook voor graszoden kunt u bij Groenblad hoveniers terecht.

Wij halen de beplanting rechtstreeks bij de kweker vandaan en kunnen daardoor de prijzen laag houden. Wij gaan als volgt te werk; U vraagt een offerte aan waarin de kosten komen te staan van de beplanting die u wilt hebben. En desgewenst maken we een plan om de beplanting een plekje in uw tuin te geven wat ook in de offerte komt te staan.

Tuintips

Wat is er in januari te doen in de tuin? Iedere maand geven wij nutige tips voor het onderhoud  van tuin, gazon, vijver en snoeiwerkzaamheden.

Beplanting in januari

  • Zolang het niet vriest kun je planten blijven planten. De winters zijn de laatste jaren niet zo streng meer waardoor sommige planten gewoon door groeien. Breng wat extra kleur toe aan de tuin door bijvoorbeeld winterheide of viooltjes in de border of plantenbakken te planten.
  • Wees erop voorbereid dat de harde en ijzige wind de tuin kan vernielen en de beplanting verwoesten. Bescherm daarom de wintergevoelige planten door deze bijvoorbeeld af te dekken.
  • Je kunt ook bomen planten als het niet vriest. Bekijken van welke kant de meeste wind komt, hier kun je een boompaal te zetten. Bind deze paal vervolgens met een band aan de boom.
  • Vergeet daarnaast ook de kuipplanten in de winterberging niet. De kans bestaat dat deze planten uitdrogen, denk er aan om ze geregeld water te geven. Daarnaast mogen de kuipplanten af en toe gelucht worden door bij vorstvrij weer door een raam of de deur te openen. Als u in het bezit ben van een kas dan kunt u die alvast deels leegscheppen om vervolgens in maart nieuwe grond voor de moestuin  te storten

 

Het gazon in januari

  • Loop niet over het gazon heen wanneer het vriest. Het gras kan hierdoor erg beschadigen.
  • Laat eventueel gevallen sneeuw lekker liggen. Sneeuw is een goede isolatie voor planten.

Lees meer over onze diensten

Reageren is niet mogelijk