Boomverzorging Leiden

Boomverzorging Leiden

Bomen hebben ook verzorging nodig. Veel mensen denken dat bomen geen verzorging nodig hebben, maar zonder verzorging kan een boom een flink obstakel worden. Vooral de bomen in uw tuin vragen en verdienen verzorging. Licht in uw tuin is echt een noodzaak als u een tuin hebt met diverse beplanting. Daarnaast kan een wat grotere boom ook te veel vocht uit de grond halen waardoor andere beplanting te weinig vocht krijgen, wat dan ten koste gaat van uw beplanting. Buren kunnen  gaan klagen wanneer u een boom te lang vrij laat groeien. Heeft u een jonge boom die periodiek gesnoeid moet worden of juist een oude boom die gekapt moet worden? In Leiden en omgeving verzorgt Groenblad hoveniers het allemaal voor u.

Werkwijze boom verzorgen

We moeten zuinig zijn op onze bomen, want de laatste jaren zijn er steeds meer bomen geveld door ziektes en gewoon weggehaald.  Met de juiste verzorging wordt de boom geen obstakel voor u en kunt u blijven genieten van de schaduw en andere voordelen die de boom biedt.Bij bomen moet er goed rekening gehouden worden met de groei van de takken en de wortels. Door op het juiste moment de boom te snoeien krijgt de boom vorm en vormt hij op ten duur geen obstakel. Wij kijken waar probleemtakken zitten en verwijderen die. En soms ontkomen we er niet aan en dan moet de boom verwijderd worden.

Bel ons op het telefoonnummer 06-23164013 of vul ons contact formulier in.

Hoe groot of klein uw klus ook is, wij staan in Leiden en omgeving voor u klaar.

Reageren is niet mogelijk