Groenblad Hoveniers Leiden e.o. de hovenier in uw regio en.

Groenblad hoveniers Leiden is betaalbaar en levert vakwerk, want wij weten wat uw tuin nodig heeft!

Groenblad hoveniers is in Leiden gevestigd en beschikt over een team van specialisten. Kwaliteit en garantie en waar de klant koning is, daar staat Groenblad hoveniers voor. Wij zijn een veelzijdige dienstverlener over de volle breedte van de groenvoorziening. De klant staat hoog in het vaandel, en willen dat de klant 100% tevreden is met het resultaat, dat is waar Groenblad hoveniers Leiden voor staat en gaat. Wij houden onze prijzen laag zodat een breder publiek gebruik kan maken van onze diensten. Dus zoekt u een hovenier in Leiden en de Bollenstreek, zoek dan niet verder. Bij Groenblad hoveniers heeft u alles in 1 hand!

Uw passie is onze zorg!

Garantie en kwaliteit

De planten en bomen die Groenbladhoveniersl aanbiedt zijn van uitstekende kwaliteit en met zorg door ons geselecteerd. Aangroei zou geen problemen moeten opleveren als u de aanwijzingen opvolgt van de plantinstructies. Deze vindt u op onze site onderaan de pagina onder het kopje ‘Informatie’.

Wij staan in voor de perfecte kwaliteit van onze producten op het moment van leveren.  Wij geven daarom ‘aangroei garantie’ op al onze planten en bomen. Dit houdt in dat u na aankoop 3 maanden garantie heeft op het aangroeien van bij ons gekochte producten. Op al onze producten is de wettelijke garantie van toepassing. Dit wil zeggen dat u als consument mag verwachten dat aangekochte producten in alle redelijkheid ook functioneren. In het geval van planten betekent dat groeien.

Op een aantal zaken hebben wij echter geen controle en kunnen dan ook niet leiden tot garantieclaims. Dit zijn:

 • Niet opvolgen plantinstructies.
 • Schade ontstaan door verdroging of extreme hitte.
 • Schade ontstaan door extreem natuurgeweld in de vorm van hagel, extreme neerslag, wind of storm.
 • Afsterving of groeistoornis door slechte bodemstructuur (doorwortelbaarheid en ontwatering).
 • Schade ontstaan door vorst na levering.
 • Schade ontstaan door ongedierte, wild, schimmels en ondeskundig gebruik van bestrijdingsmiddelen na levering.

Valt u iets op aan de plant of valt de groei tegen dan verwachten wij dat u zo snel mogelijk contact met ons opneemt. Dit kan het beste per e-mail via info@groenbladhoveniers.nl. Als uw aanspraak op onze aangroei garantie terecht is zullen wij dit zo snel mogelijk met u oplossen. U krijgt dan van ons gratis en zonder verzendkosten een nieuw product geleverd.

2.1 Voorbeelden aangroei garantie

Om onze aangroei garantie duidelijk te maken geven we hierbij drie voorbeelden:

Voorbeeld 1: Stel u koopt in februari 50 beukenplanten bij  Groenblad hoveniers Leiden. Deze krijgt u geleverd en plant u aan volgens onze plantinstructies. In mei ziet u dat van die 50 planten maar 30 planten blad aanmaken; de overige 20 planten blijven kaal en geven geen teken van leven. U stuurt ons eind mei een e-mail met een foto van de haag. In dit geval heeft u recht op aangroei garantie. Zodra wij de planten weer kunnen leveren krijgt u van ons nieuwe beuken.

Voorbeeld 2: Stel u koopt in februari 50 beukenplanten bij Groenblad hoveniers Leiden. Deze krijgt u geleverd en plant u aan volgens onze plantinstructies. In dit geval ziet u in mei dat alle planten blad maken. U bent tevreden, alle planten groeien aan en hebben het naar hun zin. In de zomermaand juli breekt echter een warme en droge periode aan en ziet u plots dat een aantal beuken toch bruin blad krijgen. U besluit ons een e-mail te sturen om aanspraak te maken op onze aangroei garantie. In dit geval zien wij dat de beuken het prima gedaan hebben maar de droogte debet is aan de bruinverkleuring. In veel gevallen kan de plant prima herstellen. We vertellen wat u het beste kunt doen om de beuk er weer bovenop te krijgen. U heeft echter geen recht op onze aangroei garantie.

Voorbeeld 3: Stel u koopt in oktober 50 beukenplanten bij Groenblad hoveniers Leiden. Deze krijgt u geleverd en plant u aan volgens onze plantinstructies. In mei ziet u dat van die 50 planten maar 30 planten blad aanmaken; de overige 20 planten blijven kaal en geven geen teken van leven. U stuurt ons eind mei een e-mail met een foto van de haag. In dit geval is de termijn van 3 maanden na aankoop verstreken maar heeft u toch recht op aangroei garantie. Dat is omdat van de beukenplanten verwacht mag worden dat zij eenmaal geplant in de aarde extreme kou probleemloos verdragen. Zodra wij de planten weer kunnen leveren krijgt u van ons nieuwe beuken.

Ons werkgebied e.o

 • Leiden
 • Omgeving Kaag en Braassem
 • Zoetermeer
 • De gehele bollenstreek
 • Alphen aan den Rijn
 • Wassenaar
 • Leiderdorp
 • Oegstgeest
 • Voorschoten
 • Zoeterwoude
Groenblad Hoveniers in Leiden en omgeving zuid holland