Bent u op zoek naar professioneel tuinonderhoud? Groenblad Hoveniers, uw vertrouwde partner in tuinverzorging, staat klaar om uw buitenruimte nieuw leven in te blazen. Of het nu gaat om een eenmalige opfrisbeurt, periodiek onderhoud, of het aanleggen van een geheel nieuwe tuin, wij hebben de expertise en passie om het voor u te realiseren.

Investeer in uw Tuin, Investeer in uw Woning

Een goed onderhouden tuin is niet alleen een plek van rust en ontspanning, maar verhoogt ook de waarde van uw huis. Bij de verkoop kan een prachtig aangelegde tuin het verschil maken. Potentiële kopers worden aangetrokken door een goed verzorgde buitenruimte, wat kan resulteren in een snellere verkoop en een hogere verkoopprijs. Groenblad Hoveniers begrijpt het belang van een mooie tuin en staat klaar om u te helpen deze te realiseren.

Tuinonderhoud op Maat

Of u nu behoefte heeft aan eenmalig groot snoeiwerk, regelmatig onderhoud, of gewoonweg geen groene vingers heeft, bij Groenblad Hoveniers hebben we de oplossing voor u. Onze onderhoudsabonnementen worden afgestemd op uw specifieke behoeften en budget. Onze ervaren hoveniers zorgen ervoor dat uw tuin in optimale conditie blijft, ongeacht het seizoen.

Korting

Wij bieden op dit moment 15 % korting op het totaal bedrag bij het afsluiten van een onderhoudsabonnement!

Het onderhoudsabonnement wordt geheel op u en uw tuin afgestemd!

Groenblad Hoveniers in Leiden en omgeving zuid holland

Professioneel Tuinonderhoud

Bij Groenblad Hoveniers begrijpen we dat goed tuinonderhoud essentieel is voor een gezonde en weelderige tuin. Onze toegewijde team van hoveniers voert een breed scala aan werkzaamheden uit, waaronder:

 • Snoeien: Onze vakmensen zorgen voor het deskundig snoeien van bomen en struiken om de groei te bevorderen en de esthetiek te verbeteren.
 • Verwijderen van Groene Aanslag: We verwijderen effectief groene aanslag en mossen om uw terrassen, paden en bestrating veilig en netjes te houden.
 • Tuin Winterklaar Maken: Laat ons uw tuin voorbereiden op de winter, zodat deze in het voorjaar weer volop kan bloeien.
 • Beplanting: We bieden een uitgebreide selectie van beplanting tegen aantrekkelijke prijzen en zorgen voor een zorgvuldige en mooie aanleg.
 • Grasonderhoud: Ons team maait, bemest en verzorgt uw gazon voor een weelderig en gezond resultaat.

Transparante Prijzen en Voordelen

Bij Groenblad Hoveniers houden we van transparantie en duidelijkheid. Voor grootschalig tuinonderhoud van een gemiddelde tuin kunt u rekenen op een totaalprijs tussen €300 en €1.000. Kiest u voor een onderhoudscontract, dan bieden wij speciale tarieven voor regelmatig onderhoud. We kunnen ook een vaste totaalprijs afspreken, zodat u nooit voor verrassingen komt te staan. Als u de voorkeur geeft aan een uurtarief, is dat uiteraard ook mogelijk.

Lokaal Voordeel in Leiden en de Bollenstreek

In Leiden en de omliggende Bollenstreek hebben wij nauwe samenwerkingen met lokale leveranciers van materialen en beplanting, waardoor wij onze diensten tegen concurrerende prijzen kunnen aanbieden. U profiteert van hoogwaardig tuinonderhoud zonder de kosten de pan uit te laten rijzen.

Meer dan Onderhoud: Aanleg en Groenvoorziening

Naast tuinonderhoud bieden wij een scala aan aanleg- en groenvoorzieningsdiensten, waaronder:

 • Renovatie en Opknapwerk: Breng nieuw leven in uw bestaande tuin door middel van renovatie en opknapwerkzaamheden.
 • Moestuin Aanleg: Creëer uw eigen moestuin voor verse en gezonde producten.
 • Sierbestratingen: Verfraai uw buitenruimte met aantrekkelijke bestratingen en terrassen.
 • Borders en Plantenbakken: Voeg kleur en karakter toe aan uw tuin met prachtige borders en plantenbakken.
 • Graszoden Plaatsen: Laat ons uw gazon vernieuwen voor een weelderige, groene uitstraling.
 • Boomverzorging: Onze experts in boomverzorging zorgen voor gezonde en veilige bomen in uw tuin.

Licht en Boomverzorging in Leiden

In Leiden en omgeving staan wij bekend om onze professionele boomverzorging. Bomen vragen aandacht en zorg, en wij zijn er om ervoor te zorgen dat uw bomen gedijen zonder overlast te veroorzaken. Daarnaast bieden wij verlichtingsdiensten om uw tuin ’s avonds tot leven te brengen en te voorkomen dat bomen te veel vocht onttrekken aan de grond, wat schade aan andere beplanting kan veroorzaken.

Uw Partner in Tuinonderhoud en Aanleg

Of het nu gaat om tuinonderhoud, aanleg, of boomverzorging, Groenblad Hoveniers staat voor u klaar. Wij zijn uw betrouwbare partner in het creëren en onderhouden van prachtige buitenruimtes. Neem vandaag nog contact met ons op voor een offerte op maat op basis van uw tuinwensen. Bij Groenblad Hoveniers zorgen we ervoor dat uw tuin altijd in topconditie verkeert, zodat u kunt genieten van uw groene oase.