Tuinonderhoud in Leiden e.o.

Onderhoudsabonnement

Steeds meer mensen in Leiden e,o. geven graag het tuinonderhoud uit handen en sluiten een onderhoudsabonnement af. Het onderhoud van de tuin moet op de juiste wijze, en regelmatig gebeuren om te zorgen dat de tuin er netjes uit blijft zien en om te voorkomen dat het onderhoud niet langer gaat duren omdat er niet op tijd is onderhouden. Veel onkruid soorten bevatten zaden die zich verspreiden waardoor er meer onkruid in de tuin ontstaat. Daarom is het o.a. belangrijk dat er op tijd onderhoud word verricht. In Leiden en de Bollenstreek doen wij ook het onderhoud bij bedrijven en voor makelaarskantoren zodat de tuin er mooi uit blijft zien voor de verkoop.

Wilt u informatie of advies over het juiste onderhoud van uw tuin of heeft uw tuin achterstallig onderhoud, dan komen we graag bij u langs om u te adviseren, of andere mogelijkheden met u te bespreken. Groenblad hoveniers Leiden biedt de oplossing die bij u past.

Mogelijkheden

De mogelijkheden voor een onderhoudscontract zijn:

Bij een grote en gevarieerde tuin is 8 a 9 keer onderhoud voldoende. Het onkruid zal weggehaald worden en worden de planten gesnoeid wanneer er gesnoeid moet worden. Graskanten worden gestoken en uitgebloeide bloemen worden weggeknipt, en ook wordt er bemest wanneer nodig is. Kortom, alles wordt gedaan wat gedaan moet worden. Ook is terras reiniging mogelijk zodat uw terrastegels er weer als nieuw uit zien.

U kunt ook kiezen voor een voor en een najaarsbeurt en in de warme maanden wanneer het onkruid hard groeit een aantal keer een tussentijdse beurt die we afstemmen op uw tuin.

Ook bieden wij de mogelijkheid om uren  voordelig  in te kopen die dan te besteden zijn wanneer u wilt.

Wat kost tuinonderhoud

Tuinonderhoud kosten, wat kan ik verwachten? Om op deze veel gestelde vraag een antwoord te kunnen geven is het handig voor uzelf na te gaan wat voor soort tuinonderhoud u graag zou willen. Er zijn er  zo veel verschillende tuinen, afmetingen en diversiteit aan beplanting, die invloed hebben op de kosten. Maar het belangrijkste aan tuinonderhoud is; waar wilt u mee geholpen worden?

Heeft u eenmalige hulp nodig met het grote snoeiwerk, omdat het fysiek te zwaar is of u heeft niet het benodigde gereedschap? U wilt uw huis verkopen en de tuin is erg verwilderd, dan doet een opfrisbeurt al wonderen. Een investering in een goed verzorgde tuin verdient zich bij de verkoop bovendien dubbel en dwars terug.

Heeft u simpelweg geen tijd, zin of geen groene vingers, dan is een onderhoudsabonnement wellicht iets voor u. De frequentie en benodigde werkzaamheden bepalen samen de kosten voor tuinonderhoud.

Wij kijken altijd of er bezuinigd kan worden en denken na over duurzaamheid. Wij hebben veel contacten bij allerlei kwekers in het Westland waardoor wij onze beplanting goedkoop kunnen aanbieden. In Leiden en de Bollenstreek hebben wij diverse leveranciers van materialen en beplanting die wij goedkoop in kunnen kopen en daardoor de prijs laag kunnen houden.

Korting

Wij bieden op dit moment 15 % korting op het totaal bedrag bij het afsluiten van een onderhoudsabonnement!

Het onderhoudsabonnement wordt geheel op u en uw tuin afgestemd!

Groenblad Hoveniers in Leiden en omgeving zuid holland

Aanleg en groenvoorziening

  • Renoveren en opknappen van bestaande tuinen
  • Aanleg moestuin
  • Sierbestratingen
  • Bestratingen
  • Borders en plantenbakken creëren
  • Graszoden plaatsen
  • Planten van bomen en planten
  • Schuttingen / tuinschermen leveren en plaatsen
  • Wij leveren alle soorten beplanting tegen zeer aantrekkelijke prijzen

Tuinonderhoud

Regelmatig tuinonderhoud is noodzakelijk voor de groei en bloei van de planten in uw tuin. Professioneel tuinonderhoud vergt veel tijd en daarbij heb je ook de nodige planten kennis nodig.

Bemesten

Om de bodem en gewassen van nieuwe voedingsstoffen te voorzien gebruiken wij uitsluitend natuurlijke meststoffen. Dit wordt afgestemd op de behoeft van uw tuin.

Gazononderhoud

Om het gazon in goede conditie te brengen/houden wordt deze indien nodig in het voorjaar en in het najaar geverticuteerd. Gras wordt afgestoken en er wordt op tijd bemest en gemaaid.

Boom verzorging Leiden

In Leiden e.o verzorgen wij veel bomen in alle soorten en maten.Veel mensen denken dat bomen geen verzorging nodig hebben, maar zonder verzorging kan een boom een flink obstakel worden. Vooral de bomen in uw tuin vragen en verdienen verzorging.

Licht in uw tuin is echt een noodzaak als u een tuin hebt met diverse beplanting. Daarnaast kan een wat grotere boom ook te veel vocht uit de grond halen waardoor andere beplanting te weinig vocht krijgen, wat dan ten koste gaat van uw beplanting. Buren kunnen  gaan klagen wanneer u een boom te lang vrij laat groeien.

Heeft u een jonge boom die periodiek gesnoeid moet worden of juist een oude boom die gekapt moet worden? In Leiden en omgeving verzorgt Groenblad hoveniers het allemaal voor u.