Hulp nodig bij het aanleggen van uw tuin?

Wij helpen u van A tot Z in uw tuin. Met een passende offerte en mogelijkheid tot een onderhoudsabonnement kunt u bij ons terecht voor een totaalpakket!

Meer informatie

Gazononderhoud?

Afsteken,

maaien,

bemesten.

Meer informatie

Wat groen op uw dak?

Meer informatie over de voordelen en subsidies voor een groen dak. Wij helpen u graag verder!

Meer informatie

Uw bomen in topconditie

Wilt u ook weten wat de opties zijn voor uw boom?

Meer informatie

Ons vak en wat mensen daarover zeggen

Met passie en liefde voor het vak ontwerpen, maken en onderhouden wij tuinen, die naadloos aansluiten bij de wensen van de klant. Wij streven altijd naar de beste oplossingen en de hoogst haalbare kwaliteit. Het is voor ons een uitdaging om met een klant een tuin te ontwikkelen, die bij de klant past. Groen of geen groen, strak of klassiek of in combinatie, alles is mogelijk.

Wellicht wilt u alleen bepaalde zaken aanpassen in uw tuin of uw tuin wat nieuw leven inblazen. We zijn trots op het werk dat we afleveren. Daardoor kunt u er verzekerd van zijn dat er geen half werk wordt afgeleverd. Een strakke tuin is echt heel strak en een onderhoudsarme tuin kost u geen uren aan vrije tijd. Onze klanten kunnen dat voor ons beamen.

Voordelen Groenblad  Hoveniers:

  • Het creëren van uw tuin, precies zoals u dat wilt, passend bij de bebouwing en onderhoudsarm.
  • Uw tuin blijft mooi, elk seizoen. Zon of schaduw, al in het ontwerp, houdt Groenblad hoveniers rekening met de eigenschappen van elke struik en plant.
  • Zeer ervaren hovenier voor particulieren, maar ook voor bedrijven, instellingen en overheid. Voor kostenbesparing en kwaliteit, ook op lange termijn.
  • Flexibel qua inzet. Alleen iemand nodig om de heg te snoeien of voor (groot) onderhoud aan de tuin? Groenblad  Hoveniers voert elke klus, van klein tot groot, met even veel zorg voor u uit.

Wat klanten over ons zeggen

Ik ben zeer tevreden over het werk van Martijn.
Goed werk geleverd. Tuin moest even goed aan kant ivm verkoop huis.
Mooie foto’s nu voor makelaar.
Prijs-kwaliteit is super.

Vandaag heeft Martijn onze tuin winterklaar gemaakt. Het was de eerste keer maar de tuin ziet er fantastisch uit en Martijn heeft heel goed werkt geleverd. En vooral…..betaalbaar.
Jan en Els

Jan en Els,

Martijn was keurig op tijd bij ons en heeft de tuin winterklaar gemaakt in twee dagdelen. Alles werd netjes met ons afgestemd.
Marielle Wildeboer,